Анатомски магнетна перница

Кажете и збогум на болките во вратот и ненаспаноста.  

Анатомската перница со Алое Вера Мемори и ја препорачуваме на сите оние кои наутро се будат со болки во вратот. Перницата со удобна мемориска пена ќе го релаксира делот од вратот на Вашиот рбетен столб и ќе ги отстрани болките.

Повеќе: Анатомски магнетна перница

Филтер за туширање

Има и друга страна приказната за водата и за хлорот... Кога ќе се вратиме од тренинг или од трчање, не само што сме жедни туку имаме потреба и од туширање или капење. Знаеме дека чистотата е половина здравје, и вистина е така, но кога за капење користиме чиста вода.

Кога користиме хлорирана вода, туширањето може да биде драстично помалку здраво отколку што предпоставуваме. Гасовите по правило се помалку растворливи во топла вода, а кога водата се загрева хлорот испарува во воздухот. Понекогаш кога се тушираме може да го осетиме мирисот од хлорот , додека " бега" од водата...

Повеќе: Филтер за туширање

Филтер за машина за перење

Филтерот со полифосватите за машини за перење е користен филтер кој што го чува греачот и внатрешноста на машината од наслагите на каменец.

Здружувањето на солите калциум, магнезиум и желео во водата создава каменец(бигор) кој се таложи на греачите, казаните и бубањот на машината за перење на алишта. Полифосватите го спречуваат здружувањето на солите калциум, магнезиум и железо кои го создаваат каменецот.

Со неговото вградување се постигнува повеќе кратна заштеда :

 • Нема потреба од додавање на калгон
 • Греачот трае подолго
 • Нема таложење на каменец во внатрешноста на машината со што се продолжува животниот век на самата машина
 • Заштеда на електрична енергија
Повеќе: Филтер за машина за перење

Омекнувач за вода Denver ND30

Омекнувач на вода Denver обезбедува:

 • Вода вез каменец
 • Штеди електрична енергија
 • Го продолжува животниот век на апаратите за перење алишта и садови, бојлери..
 • Ја намалува употребата на детергенти, сапуни, гелови за туширање и креми
 • Го продолжува животниот век на куќните инсталации, цевки, централно греење и радијатори
 • Наоѓа примена во домаќинствата, училиштата, деловните простории, инудстриски објекти
 • Нудиме бесплатни совети за решение на проблемот кој го имате со вода
 • Најдобра услуга и 24 часовен сервис
 • Обезбедуваме резервни делови со највисок квалитет
Повеќе: Омекнувач за вода Denver ND30

Омекнувач за вода - Denver

Доколку имате преголема појава на каменец во вашето домаќинство(славината во вашата куна или кадата,каменец во вашите апарати во домаќинството) ви предлагаме идеално решение за вашиот проблем.

 • Вода вез каменец
 • Штеди електрична енергија
 • Го продолжува животниот век на апаратите за перење алишта и садови, бојлери
 • Ја намалува употребата на детергенти, сапуни, гелови за туширање и креми
 • Го продолжува животниот век на куќните инсталации, цевки, централно греење и радијатори
 • Наоѓа примена во домаќинствата, училиштата, деловните простории, инудстриски објекти
 • Нудиме бесплатни совети за решение на проблемот кој го имате со вода
 • Најдобра услуга и 24часовен сервис
 • Обезбедуваме резервни делови со највисок квалитет
Повеќе: Омекнувач за вода - Denver

Страница 1 од 2