Најгоре десно

Nobel на Facebook Nobel на Facebook

 

 
ул. Солунска 242 - Битола
моб. 070-207-027

Инфо за Nobel Македонија

Нобел Група е лидер на пазарот во Југоисточна Европа кога станува збор за апарати за прочистување и омекнување на водата за домакинства и индустриска употреба. Со повеќе од 15 годишно искуство во оваа област и повеќе од 50.000 задоволни клиенти, горди сме што огромен број од нашите купувачи ја прифатија нашата бизнис идеја за обезбедување на чиста вода за пиење што значи основен чекор за превземање на грижа за здравјето. 

Апаратите на Нобел успешно го подобруваат квалитетот на водата без разлика на квалитетот на влезната вода во апаратите, а нивната употреба е широко распространета, по куќи, станови, деловни простори, фабрики, градинки, болници, хотели...

Ја имаме таа можност со вградување на нашите апарати значително да го подобриме квалитетот на водата за пиење и готвење, но и со посебен третман тврдата вода да ја направиме оптимална за користење за технички цели и со тоа да се заштити опремата и инсталациите од разни зачепувања.

Нобел Македонија во Македонија постои од февруари 2014 година во склоп на фирмата Енергетикс Ком дооел, со седиште во Скопје и Битола. Енергетикс Ком на територијата на Македонија успешно работи веќе 8 години. Нашите клиенти се наша најголема подршка при ширењето на оваа мисија, бидејќи заради позитивните здравствени промени кои ги почуствувале при користење на третираната вода, нивната добра препорака е наш најмоќен маркетинг. Тоа за нас е најважен и највреден деловен успех, што е доста важно за една реномирана компанија која работи на мала територија како што е Македонија.

Врниот квалитет на производите го докажува и доживотната гаранција на секој производ.

Сервисирањето и менувањето на влошките го прават нашите сервисери кои Ви се на располагање 24/7.