Најгоре десно

Nobel на Facebook Nobel на Facebook

 

 
ул. Солунска 242 - Битола
моб. 070-207-027

Новогодишен попуст

baner promocija web

 Дел од вашиот домашен буџет го користите за купување на флаширана вода???

...

Често се среќавате со овие прашања и не можете да најдите решение???


РЕШЕНИЕ ЗА ВАС

Мобилен филтер за прочистување и омекнување на водата во вашиот дом

ПРЕДНОСТИ

  • се поврзува дирекно на вашата чешма
  • имате здрава и чиста вода во неограничени количини
  • користете ја прочистената вода во неограничени количини
  • спречува таложење на каменец во апаратите како што се ел.бокали,еспресо апарати, чајници, пегли и сл.
  • мобилниот филтер штеди пари, затоа што не купувате повеќе флаширана вода која што е скапа, тешка за носење и со сомнителен квалитет
  • мобилниот филтер е супериорен во однос на бокалите за филтрирање на вода, заради долгото време на користење на влошката, големата количина на филтрирана вода
  • Бокалот за вода произведува само 1-1,5 литар вода која исто така мора да чекате додека се прочисти.

 

НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ

Искоритете ја приликата и набавете го по намалена цена мобилниот филтер за прочистување на водата во вашиот дом со ГРАТИС влошка за филтрирање од активен јаглен за цена од 1990 ден. негова редовна цена во продажба 2.500 ден. 


Нарачајте го вашиот филтер на 071-231-658 бидејќи количините се ограничени

 nobel mobilen filter za voda aktiven jaglen filter za voda 
 Мобилен филтер Филтер влошка после 4-5 месеци
на филтрирање