Најгоре десно

Nobel на Facebook Nobel на Facebook

 

 
ул. Солунска 242 - Битола
моб. 070-207-027

ACF-2002 Јагленов пред филтер

Стандардна за градските домаќинства.

Капсула од полипропилен исполнета со гранули од активен јаглен кој се прави од кората на кокосовиот орев.

Вака произведениот филтер обезбедува долг период на работа.