ACF-2005 Јагленов пред филтер

Стандардна за градските домаќинства.

Капсула од полипропилен исполнета со гранули од активен јаглен кој се прави од кората на кокосовиот орев.

Вака произведениот филтер обезбедува долг период на експлоатација на филтерот.

Повеќе: ACF-2005 Јагленов пред филтер

Страница 2 од 2